WEB UKONCIL PROVOZ. TOTO JE ARCHIV. NENI MOZNE SE PRIHLASOVAT.

Debata k článku "Finále soutěže Rock Nymburk 2007"






Žádná změna nebude, ale kéž by aspoň ...
anonymní uživatel, 2 . 5 . 2007, 10:12
Naprosto souhlasím s posledníma dvěma příspěvkama a i chápu, proč se dotyčný nepodepsal. Stačí se kouknout jen, kolik lidí shlídlo tenhle článek a kolik jich napsalo nějakou podobnou reakci. Chyba je jak v MěKS, ale tak na městským úřadu, je to o lidech. Podle mě je to všechno provázaný a zkamarádíčkovaný. Nikdo nechce udělat nějakou změnu, taky proč? Ještě by mohl ze svého teplého místčka při nejhorším vyletět. Ale bylo by hezký, kdyby nějaká změna přišla, ale ona nepřijde.

Zmena poradatele
koren, 2 . 4 . 2007, 8:53
Ja si myslim totez. Nebyt obetave prace jedincu mimo MeKS, kteri se skoro az vtirave zapisvali do navstevni knihy skoro kazde neprofesionalni kapely a nabizeli ucast v "nezname" soutezi, kdo vi, zdali by 10. rocnik vubec probehl. Jedna pani povidala, ze pry kdyby se neprihlasilo alespon 20 kapel, tak se tenhle rocnik zrusi. Jednoduche rict a nic pro to neudelat. Museli delat jini. Skoro se doprosovat kapel, aby se zucastnily a hlavni poradatel nebyl schopen ani vytvorit jednu statickou www stranku, kterou by aktualizoval novinkami, kolik kapel se jiz prihlasilo a tak podobne. Ja sam jsem myslel, ze Rock Nymburk is dead, kdyz jsem rozkliknul stranku s informacemi z ROKU 2005!!! Lonsky rok 2006 se nekonal??? Dost to zavadelo k tomu, ze se zadna soutez nekona a vyzvy k prihlaseni jsou jenom hoax. Nevim, zda meli hlavni organizatori duvod zachovat se tak, jak se zachovali. Nevysvetlili to, neomluvili to... Nemam je tedy cim omluvit. A je mi lito, ze desaty rocnik malem zabili. A taky me mrzi, ze se anonymni uzivatel stydi za sve jmeno a pod plamenou vyzvu se radeji nepodepsal. Ja se jmenuju Michal Korinek.

Zmena poradatele?
anonymní uživatel, 2 . 4 . 2007, 3:59
Vetsina lidi rika: Super, Rock Nymburk se povedl. Ja rikam ano povedl se, ale mohlo to byt daleko lepsi. Jaktoze Rock Nymburk nemel dostatecnou medialni podporu, proc nema vlastni webove stranky,.... Tady by se melo zamyslet mesto, zda ma vyznam drzet tech nekolik lidi v MeKS a paltit je, kdyz tech jejich akci je poskromnu, obzvlast kdyz lidska prace je draha. Vsadim se, ze kdyby se udelalo vyberove rizeni na poradani pristiho rocniku, vznikne daleko hodnotnejsi akce s republikovym vyznamem. Co vy na to?

A ještě ad zvuk na Rock NB 2007.
anonymní uživatel, 29 . 3 . 2007, 3:09
Zatím jsem nezažil rockáč, kde by někdo nebyl úplně spokojený až nespokojený se zvukem. Myslím, že to ani nejde. Přesto, hlavně porovnám-li to s úvodními ročníky, je to o něčem jiném. Zkuste si za 10 minut nazvučit kapelu, aby byla spokojená... :-) Takže Stando Kříži, u mě dobrý... :-)

Ještě něco poznámek od Vojty Kladívka
anonymní uživatel, 29 . 3 . 2007, 3:06
10. ročník samozřejmě mohl být lepší, ale zaplaťbůh, jak dopadl. Kromě asi 197 platících + kapely, hosté, odhaduju tak 250 - 300 lidí. Myslím, že atmosférou patřil k těm nejlepším. Lidi se dobře bavili, byli spontánní, i když jsem je někdy trochu až negativně provokoval, ale to patří k věci... :-))) A ušetřili si frustraci fotbalem...
Jinak kromě jmenovaných bych připomenul zásluhy a poděkoval:
Věře Svobodové a jejímu týmu z MěKS za produkci akce. Kdo ví, co je to za jednačky a tvrdou úředničinu, bez které to nemůže fungovat, pochopí. a není to vidět a nikdo o tom nepíše.
Radimu Keithovi, který ač duší i tělem bohémem, neuvěřitelně zvládá nutně nekompromisní jednání s kapelami, aby včas začaly a do času skončily. Opět - bez takových lidí, které možná tzv. "není vidět" to nejde.
Alexi Kremenčukovi, že se za akci vzal a vytvořil přijatelné podmínky. Myslím, že si tím docela v Nymburce udělal jméno a přeju mu, aby si ho nepokazil.
A jako starý ješita děkuji Majklovi... :-)
P.S. Třeba jsem na někoho zapomněl, tak se omlouvám a možná si i vzpomenu... :-)
P.S.S. Tradice rockáčů má v Nymburce tradici již od rok 1969, kdy byl tuším první Beat cup v Nároďáku díky Mikimu a panu Miškovskému, tehdejšímu řediteli. Více Lukáš Trejbal a jeho kniha Rockokodák...heršvec, tenhle chlap by si taky nějaké to ocenění k 10. ročníku zaslloužil, co říkáte?

Pěchota bez guláše :-))
anonymní uživatel, 28 . 3 . 2007, 12:26
I Pěchota zdraví Nymburk. Je naší povinností poděkovat všem, jak pořadatelům, tak i všem lidičkám, kteří dorazili v sobotu na Rock Nymburk. Připravili jste nám nezapomenutelný zážitek. Jak už to tak chodí, vůbec jsme s něčím takovým nepočítali. Díky za skvělou atmosféru všem divákům a smozřejmě dík i porotě. Byli jsme z toho tak vyjevení, že jsme si na guláš vzpoměli když už žádný nebyl :-)) Tak jsme to tedy museli nastavit tekutou stravou. Mnoho zdaru v dalších ročnících a ještě jednou díky. Milan

LIKE FOOL děkuje
anonymní uživatel, 28 . 3 . 2007, 10:34
Rock Nymburk 2007 byl dóóóst dobrý.Hodně lidí i když na 08-ičce přeju ještě jednou tolik...akorát je smutné,že se stále někdo zmiňuje o'výborném'ozvučení?!Vždyť to byl průser večera a bylo mi docela líto diváků.Na zvukaři nešetřete,hlavní je kvalita.
A jaký byl guláš a pivík?jojojojojojojóóó...Všem divákům,porotcům a pořadatelům dík,hodně štěstí do dalších ročníků.Všechny vás zdraví........a nemocní S.L.A.K.H.

Vojta je jen jeden
Wethes, 28 . 3 . 2007, 7:36
to majkl: To si myslím také.

majkl, 27 . 3 . 2007, 3:43
Vojta Kladívko by mě zůstat, je to ikona "rokáče"

ANO, ANO, ANO?
anonymní uživatel, 27 . 3 . 2007, 1:35
Ano, souhlasím, 10. výročí si zasloužilo více slávy, a to už před zahájením akce, třeba v tisku, rozhlase. Kdy třeba předával jednu z cen Zlatý slavík, nebo jak se to teď jmenuje? Asi by bylo dobré zeptat se mediálních partnerů. Nicméně za stávající konstelace lidí a možností jsem rád, že akce vůbec důstojně proběhla. Ano, bylo možno dělat více rozhovorů během pauz, ale muzikanti chtěli mít klid na přípravu. A nebyla by tam nějaká fotka, ze které by bylo zřejmé, že jsem šel taky náhodou okolo? Ano?... :-) Děkuje Vojta Kladívko, co dělal, seč mohl... :-) A vybízí tímto někoho mladšího a schopnějšího, kdo by se chtěl ujmout moderování Rocku NB 08. Máte tip?

KAPELA DEN
anonymní uživatel, 27 . 3 . 2007, 12:39
Prosím pořadatele o zaslání kontaktu na fotografa.
Díky moc a přeji dalším ročníkům mnoho úspěchu.

www.kapeladen.com
kapela.den@seznam.cz


© Literární novinky 2004 - 2012 | ISSN 1804-7319 | redakce | mapa stránek
Prostor poskytuje: eldar.cz, web klokánek