WEB UKONCIL PROVOZ. TOTO JE ARCHIV. NENI MOZNE SE PRIHLASOVAT.

Debata k článku "Rock Nymburk 2008"






Super
koren, 6 . 2 . 2008, 9:18
Ať už se o to zasloužil kdokoliv - sláva mu!!! :-)

web soutěže
Wethes, 6 . 2 . 2008, 7:06
web soutěže je již aktualizovaný http://www.rocknymburk.wz.cz

radime...
klokanek, 5 . 1 . 2008, 3:54
aniž bych znal pozadí, zajímalo by mne, co Jiří slíbil, že stáhne...

Plakátek
koren, 28 . 12 . 2007, 4:32
Beru Tě Radime za slovo. Urob plakátek a dej ho třeba sem na Hlučnou samotu, kde si ho stáhnu. Mívám plnou schránku, tak mi nemusí dojít, pokud bude větší.

...odpověď
anonymní uživatel, 21 . 12 . 2007, 1:07
Radim
Tak, Jirka, vždy napíše něco, co ho napadne a nedomyslí, a sliboval, že to stáhne a nestáhl, no neva.. Víš, Kořene, věřím, že to není osobní, ale pak se stejně sveze každej po mě, že to není... Neva. Plakátek urobím a osobně ti ho pošlu, ju? Můžeš mi s tím pak i tak nějak pomoc. Mno, teď jsem třeba hledal na netu přihlášku na Wintrův rakovník (což je docela vyhlášená divadelní přehlídka pro amatérské soubory) a bohužel také tak není NOVÁ přihláška a věci jsou tak dva roky staré...ok, můžeme udělat jen nějaké základní info na jednu stránku a tečka. Jinak Rock Nymburku 08 Zadar :-) a Vám krásné Vánoce!!!! jupí

Promo
koren, 20 . 12 . 2007, 7:03
Omlouvám se, že jsem ty stránky označil za oficiální. Domníval jsem se totiž, že je založil někdo z realizačního týmu a on zřejmě nějaký anonymní fanoušek. Že nefungují už tři roky nevěřím, protože je tam vyhlášené loňské jubilejní desáté kolo. Leda by ho tam někdo vyhlásil s ročním předstihem. Spíš mám pocit, že informace o desátém kole se tam objevily až hodně dlouho po jeho vyhlášení. Souhlasím, že festival potřebuje dopředu promo. Jen mi není jasný, proč není součástí promo internetová prezentace. Neznám festival, který by neměl alespoň grafické info na webu. Moje výtky nejsou Radime osobní. Mě jen mrzí, že bych chtěl pro propagaci soutěže Rock Nymburk udělat to, že umístím odkaz na jeho stránky a rozešlu mail s odkazem všem známým a udělat to nemůžu. Přitom si myslím, že plakát ve formátu jpg jaký měl milovickej Zavírák je záležitostí pár minut. I těch je škoda pro Rock Nymburk 2008?

Radim
Wethes, 20 . 12 . 2007, 1:24
Radime, už mě neštvi. To si snad děláš srandu, co tady píšeš. Nelži, že nemáš heslo na úpravu webových stránek soutěže. Od Filipa jsi ho dostal a už minulý rok sliboval, že se o stránky postaráš! Nic se nestalo a asi ani nestane. Že Rock Nymburk nemá vlastní web není "malý prohřešek" ale velká ostuda.

hm, a zapoměl jsem se podepsat
anonymní uživatel, 20 . 12 . 2007, 8:45
Radim

nikoho to nepřekvapí, že kořen zase reje
anonymní uživatel, 20 . 12 . 2007, 8:45
Hm.. oki, chytráku, dám ti heslo, který neznám, a dělej si ty stránky sám...Nevím, kdo to označil za "oficiální", asi jen ty, ale tohle už tak 3 roky fakt nefunguje a co se týká INFA na meu-nbk, tak tam to asi bohužel bude muset tahle stačit. Bohužel ZATÍM nikdo nejednal a ani nezadal zakázku na tvorbu webstránek MěKS Nymburk, ale že sis dal tu práci a vše obešel ke tvé radosti NEDOPLNĚNÉ verzi jakýchsi pokusů o info Rock Nymburk, můžeš to vzít pevně do rukou svých. Jen pro srovnalost... když nejaká firma dělá nějaký festival, promo, marketing a ostatní mu trvá třeba půl roku dopředu a soustředí se jen na tento jediný problém....vzhledem ke spokojenosti kapel i včasnému dodržení všech termínů i časového scénáře přímo na finále (což se jen tak nevidí) bych tento "malý" prohřešek obešel obloukem kolem rovníku.

Oficiální web opět...
koren, 19 . 12 . 2007, 1:15
Nikoho asi nepřekvapí, že oficiální web soutěže http://www.rocknymburk.wz.cz/ je opět aktuální :-D Stejně tak informace na stránkách města http://www.meu-nbk.cz/meks/rock.php :-)


© Literární novinky 2004 - 2012 | ISSN 1804-7319 | redakce | mapa stránek
Prostor poskytuje: eldar.cz, web klokánek